AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru şahin görmek

Kahve falında yavru şahin görmek

Kahve falında yavru şahin görmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru şahin gördüyseniz:

  • Aile içi tartışmaların dışında kalmanızda fayda var.

Kahve falında şahin yavrusu görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, alım gücünün artmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru şahin görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına inanılır.

Kahve falında şahin kuşu yakalamak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, tecrübe kazandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında şahin kuşu görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz şahin araba görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında büyük şahin görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına yorulur.

Kahve falında şahin yuvası görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şahin yumurtası görmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir