AnaSayfa / Genel / Kahve falında şahin kuşu görmek

Kahve falında şahin kuşu görmek

Kahve falında şahin kuşu görmek aksine daha da zorlaştıracağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şahin kuşu gördüyseniz:

  • Sadece konuşmak yerine planlarınızı uygulamaya geçirmelisiniz.

Kahve falında şahin kuşu görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şahin kuşu yakalamak kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz şahin görmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine delalet eder.

Kahve falında şahin beslemek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına delalet eder.

Kahve falında kartal veya şahin görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz şahin araba görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına alamet eder.

Kahve falında şahin görmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şahin eti yemek kendisini iyi hissedeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir