AnaSayfa / Genel / Kahve falında şahin yavrusu görmek

Kahve falında şahin yavrusu görmek

Kahve falında şahin yavrusu görmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şahin yavrusu gördüyseniz:

  • Teyakkuzda olmanızda fayda var.

Kahve falında yavru şahin görmek kime danışacağını bilemez olacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şahin yavrusu görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında şahin kartal görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına işarettir.

Kahve falında şahin yakalamak düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işaret eder.

Kahve falında şahin beslemek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına delalettir.

Kahve falında siyah şahin görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şahin sürüsü görmek maddi konuda zayıflayacağına, huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük şahin görmek çok daha mutlu olunacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir