AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük şahin görmek

Kahve falında büyük şahin görmek

Kahve falında büyük şahin görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük şahin gördüyseniz:

  • Yaklaşmakta olan olaylar plan yapmanızı gerektirebilir.

Kahve falında büyük şahin görmek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şahin yumurtası görmek hayalkırıklığı duyacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine yorulur.

Kahve falında şahin eti yemek çok başarılı işlere adım atacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Kahve falında şahin yakalamak hayatın mutluluk içinde geçeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında şahin görmek çok hayırlı işlere gireceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şahin yavrusu görmek güzel davetler alacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızıl şahin görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz şahin görmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir