AnaSayfa / Genel / Kahve falında şahin kuşu yakalamak

Kahve falında şahin kuşu yakalamak

Kahve falında şahin kuşu yakalamak kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, kazancını artıracağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şahin kuşu yakalamak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili önemli bir gelişme olabilir.

Kahve falında şahin kuşu yakalamak işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şahin yakalamak yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında şahin kuşu görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, yönetici olacağına delalettir.

Kahve falında kızıl şahin görmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şahin eti yemek ortak işlere gireceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalettir.

Kahve falında kahverengi şahin görmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine inanılır.

Kahve falında şahin kartal görmek yeni mallara kavuşacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında şahin yuvası görmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir