AnaSayfa / Genel / Kahve falında şahin yumurtası görmek

Kahve falında şahin yumurtası görmek

Kahve falında şahin yumurtası görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, kazançlı işler yapılacağına, onların kıymetini bileceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine yorulur.

Kahve falında şahin yumurtası gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda karşı cinsten kimselere duygusal yaklaşımlarınızda herhangi bir teklifte bulunmadan önce güler yüzlü, açık düşünceli, uyumlu olmaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında şahin yumurtası görmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında kartal ve şahin görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şahin eti yemek hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şahin öldürmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında şahin yakalamak büyük kayıplara uğrayacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz şahin görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına delalet eder.

Kahve falında şahin kuşu görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şahin görmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, o kişiye zararının dokunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir