AnaSayfa / Genel / Kahve falında şahin yuvası görmek

Kahve falında şahin yuvası görmek

Kahve falında şahin yuvası görmek duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında şahin yuvası gördüyseniz:

  • İşleri kendi yolunuzla halletmek istiyorsanız politik olmanız gerekiyor.

Kahve falında şahin yuvası görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kartal veya şahin görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kızıl şahin görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz şahin araba görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında şahin beslemek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine delalet eder.

Kahve falında şahin öldürmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, garanti olacak bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında büyük şahin görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şahin yavrusu görmek büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir