AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek yavrusu beslemek

Kahve falında ördek yavrusu beslemek

Kahve falında ördek yavrusu beslemek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ördek yavrusu beslemek gördüyseniz:

  • Çevreden gelen fikirler doğrultusunda saçma planları yürürlüğe sokup kendi işinizi zorlaştırabilirsiniz.

Kahve falında ördek yavrusu beslemek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yavru ördek beslemek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında evde ördek beslemek çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz ördek beslemek işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında ördek beslemek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz ördek yavrusu görmek iyi hissedeceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ördek ve yavruları görmek sağlığının geri geleceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yavru ördek sevmek ekmeğin kesileceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir