AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaz ve ördek yavrusu görmek

Kahve falında kaz ve ördek yavrusu görmek

Kahve falında kaz ve ördek yavrusu görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yeni bir semte taşınılacağına işarettir.

Kahve falında kaz ve ördek yavrusu gördüyseniz:

  • Yüksek meblağlı alışverişler, harcamalar, tahsilatlar veya ödemeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kaz ve ördek yavrusu görmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına yorulur.

Kahve falında ördek kaz görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında ördek ve kaz görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaz yada ördek görmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, büyük başarılara imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında kaz ördek tavuk görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına işaret eder.

Kahve falında kaz yavrusu görmek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine delalet eder.

Kahve falında kaz ve yavrularını görmek istediği makama geleceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru kaz görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir