AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yavru ördek görmek

Kahve falında siyah yavru ördek görmek

Kahve falında siyah yavru ördek görmek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yavru ördek gördüyseniz:

  • Eski bir meslektaş ya da arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz ya da ani gelişmeler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında siyah yavru ördek görmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında siyah ördek yavrusu görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yavru ördek görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya yorulur.

Kahve falında yavru ördek görmek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına delalettir.

Kahve falında kaz ve ördek yavrusu görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ördek yavrusu görmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında yavru sarı ördek görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru ördek yakalamak sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir