AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı yavru ördek görmek

Kahve falında sarı yavru ördek görmek

Kahve falında sarı yavru ördek görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, az maliyetle ticarete atılacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, lüks, konfor içinde olacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı yavru ördek gördüyseniz:

  • Asıl niyetleri görmeye çalışmalısınız.

Kahve falında yavru sarı ördek görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı yavru ördek görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah ördek yavrusu görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ördek yavrusu görmek endişelerin son bulacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü ördek yavrusu görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaz ve ördek yavrusu görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında küçük ördek yavrusu görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavru ördek beslemek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir