AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek yavrusu yakalamak

Kahve falında ördek yavrusu yakalamak

Kahve falında ördek yavrusu yakalamak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, zinde kalacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına işarettir.

Kahve falında ördek yavrusu yakalamak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin yeniden düzelebilmesi için, söylediklerinizin ölçülü olmasına gayret gösterin.

Kahve falında ördek yavrusu yakalamak ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavru ördek yakalamak bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına tabir olunur.

Kahve falında ördek yakalamak iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına inanılır.

Kahve falında suda ördek yakalamak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine rivayet eder.

Kahve falında uçan ördek yakalamak işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, açların doyacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil başlı ördek yakalamak beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yabani ördek yakalamak karasızlık yaşayacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında yaban ördeği yakalamak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, planların tutmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir