AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru ördek yakalamak

Kahve falında yavru ördek yakalamak

Kahve falında yavru ördek yakalamak büyük miktarda para kazanılacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine rivayet eder.

Kahve falında yavru ördek yakalamak gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz konusunda net olmalısınız.

Kahve falında yavru ördek yakalamak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına delalettir.

Kahve falında ördek yavrusu yakalamak kırılacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında yeşil başlı ördek yakalamak kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, eşi tarafından yüceltileceğine delalet eder.

Kahve falında yaban ördeği yakalamak ilerleyeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına inanılır.

Kahve falında yeşil ördek yakalamak hastaysa şifa bulacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz ördek yakalamak hayırlı olayların yaşanacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında canlı ördek yakalamak çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, ağız tadının yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabani ördek yakalamak aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir