AnaSayfa / Genel / Kahve falında leylekler görmek

Kahve falında leylekler görmek

Kahve falında leylekler görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına alamet eder.

Kahve falında leylekler gördüyseniz:

  • Maddi kazanç sağlamak ya da genel anlamda ilerlemek için yeni fikirler geliştirmelisiniz.

Kahve falında evin içinde leylek görmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında ölü leylek görmek çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda leylek görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında leylek görmek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş leylek görmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine yorulur.

Kahve falında leylekle konuşmak geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürüyle leylek görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, yeni malların alınacağına rivayet eder.

Kahve falında leyleğe binmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir