AnaSayfa / Genel / Kahve falında at tarafından ısırılmak

Kahve falında at tarafından ısırılmak

Kahve falında at tarafından ısırılmak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında at tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Evinizde keyifli veya konforu arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında at tarafından ısırılmak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına işarettir.

Kahve falında at tarafından ısırıldığını görmek uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, bir sebeple bir dönem üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında ölü biri tarafından ısırılmak yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tilki tarafından ısırılmak parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir hayvan tarafından ısırıldığını görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, kötü haberler alacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş biri tarafından ısırılmak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında ayı tarafından ısırılmak sorunlarının ortadan kalkacağına, çok büyük borçlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir köpek tarafından ısırıldığını görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir