AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta uyanmak

Kahve falında yatakta uyanmak

Kahve falında yatakta uyanmak işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, patlama noktasına geleceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yatakta uyanmak gördüyseniz:

  • İşiniz veya kariyerinizle ilgili planlarınız mükemmel görünüyor.

Kahve falında yataktan uyanmak aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine işarettir.

Kahve falında yatakta uyanmak huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında ölmeden uyanmak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına delalettir.

Kahve falında birinin uyandırdığını görmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına inanılır.

Kahve falında tam ölecekken uyanmak sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, kazancın arttırılacağına delalettir.

Kahve falında kusarak uyanmak bereketin geleceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında abdest alırken uyanmak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında korkup ağlayarak uyanmak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir