AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkup ağlayarak uyanmak

Kahve falında korkup ağlayarak uyanmak

Kahve falında korkup ağlayarak uyanmak atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına yorulur.

Kahve falında korkup ağlayarak uyanmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizi ya da fikirlerinizi net şekilde ifade edemezseniz yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında korkup ağlayarak uyanmak girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, borçlanacağına delalettir.

Kahve falında korkuyla uyanmak sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine yorulur.

Kahve falında korkudan uyanmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, borçların gittikçe artacağına yorulur.

Kahve falında korkup bağırarak uyanmak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında korkup uyanmak kalkınacağına, ilerleyeceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ağlarken uyanmak adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağlamak ve ağlayarak uyanmak yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağlamak ağlayarak uyanmak zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir