AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmeden uyanmak

Kahve falında ölmeden uyanmak

Kahve falında ölmeden uyanmak sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, yeni bir iş bulacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmeden uyanmak gördüyseniz:

  • Baskıcı veya aşırı ısrarcı olmamanızda fayda var.

Kahve falında deprem görerek uyanmak ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında namaz kılarak uyanmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uyuyanı uyandırmak yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi öperek uyandırmak kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabus görerek uyanmak fakirlikten kurtulacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına işarettir.

Kahve falında çığlık atarak uyanmak kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında başka evde uyanmak işinin ehli olacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının evinde uyanmak çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir