AnaSayfa / Genel / Kahve falında kusarak uyanmak

Kahve falında kusarak uyanmak

Kahve falında kusarak uyanmak işlerinin hep yolunda gideceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine işarettir.

Kahve falında kusarak uyanmak gördüyseniz:

  • Dikkate almanızda fayda var, daha parlak sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında namaza uyanmak çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında korkup uyanmak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine inanılır.

Kahve falında öperek uyandırılmak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine inanılır.

Kahve falında birini uyandırmak doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran sesiyle uyanmak zor zamanlar yaşanacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşerek uyanmak huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında düşmeden uyanmak sıkıntısından kurtulacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında uykudan uyandırılmak daha rahat bir hayata kavuşulacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir