AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest alırken uyanmak

Kahve falında abdest alırken uyanmak

Kahve falında abdest alırken uyanmak huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına işarettir.

Kahve falında abdest alırken uyanmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır hayal ettiğiniz amaçlarınızdan bahsediyordunuz.

Kahve falında abdest alırken uyanmak yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında abdest alırken korkmak ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camide abdest alıp namaz kılmak bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında boy abdesti almaya çalışmak hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini abdest alırken görmek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini abdest alırken görmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasını abdest alırken görmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine işarettir.

Kahve falında abdest alıp namaza hazırlanmak evliyse çocuk sahibi olacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir