AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin uyandırdığını görmek

Kahve falında birinin uyandırdığını görmek

Kahve falında birinin uyandırdığını görmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin uyandırdığını gördüyseniz:

  • Seyahatler veya farklı yerlere yapılacak ziyaretler farklı kültürleri tanımanıza aracı olabilir.

Kahve falında sevgiliyi uykudan uyandırmak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında ezan sesine uyanmak yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir yerde uyanmak mal ve mülkün telafi edileceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlayarak uyandığını görmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin uyandırdığını görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sesle uyanmak belli bir kazanç elde edileceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sure okuyarak uyanmak büyük fırsatlar elde edeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında öperek uyandırılmak kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir