AnaSayfa / Genel / Kahve falında yataktan uyanmak

Kahve falında yataktan uyanmak

Kahve falında yataktan uyanmak günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, yaşama isteğinin artacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında yataktan uyanmak gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir, şüphelerinizi bertaraf etmelisiniz.

Kahve falında yatakta uyanmak sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, başarılı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yataktan uyanmak çok güzel günler ile karşılaşacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına inanılır.

Kahve falında sabah uyanmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ağlayarak uyandığını görmek hayallerinin gerçek olacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine alamet eder.

Kahve falında şarkı söyleyerek uyanmak kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uyumak ve uyanmak ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine yorulur.

Kahve falında dua okuyarak uyanmak borçlarını ödemeyi başaracağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında öpülerek uyanmak rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir