AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta timsah görmek

Kahve falında yatakta timsah görmek

Kahve falında yatakta timsah görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, özel hayatının renkleneceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, maddi açıdan ferahlamaya alamet eder.

Kahve falında yatakta timsah gördüyseniz:

  • Herşeyin daha fazlasını elde edebileceğiniz senaryoların içindesiniz veya içine girmek üzeresiniz.

Kahve falında yatağın altında timsah görmek rızkın kesilmeyeceğine, özel hayatında mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında yatakta timsah görmek riske atılacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına delalettir.

Kahve falında timsahın saldırdığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birçok timsah görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde timsah görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında timsah yavrusu öldürmek rızkının azalacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında timsah saldırısı görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında timsah beslemek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir