AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahın saldırdığını görmek

Kahve falında timsahın saldırdığını görmek

Kahve falında timsahın saldırdığını görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında timsahın saldırdığını gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin çıkma teklifiyle karşılaşmanız ya da bir evlilik sözkonusuya karar vermeden önce iyi düşünün.

Kahve falında timsahın saldırdığını görmek gidilecek yönün belirleneceğine, zorlukların geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare saldırdığını görmek kötü günlerini aşmayı başaracağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında kartalın saldırdığını görmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında köpeğin kediye saldırdığını görmek yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadına saldırmak ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında aslanın başkasına saldırdığını görmek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna delalettir.

Kahve falında birine bıçakla saldırmak işlerinin günden güne azalacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayının saldırdığını görmek zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, enerjisini toplayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir