AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok timsah görmek

Kahve falında birçok timsah görmek

Kahve falında birçok timsah görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında birçok timsah gördüyseniz:

  • Dikkatinizi başka konulara yöneltmeye çalışmalısınız.

Kahve falında birçok timsah görmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birçok kertenkele görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında birçok aslan görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine inanılır.

Kahve falında birçok bıçak görmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, mutluluğunun büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birçok zombi görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birçok bina görmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında birçok erkek görmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı önünde birçok ayakkabı görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir