AnaSayfa / Genel / Kahve falında kümese saklanmak

Kahve falında kümese saklanmak

Kahve falında kümese saklanmak hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kümese saklanmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin gelişim veya ilerlemesine odaklanmak yerine kendinizinkine önem vermelisiniz.

Kahve falında kümese saklanmak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kümeste horoz görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kümeste tavuk horoz görmek güzel bir iş fırsatına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine yorulur.

Kahve falında kümes yapmak maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında kümesde tavuk görmek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına yorulur.

Kahve falında başkasının kümesinden yumurta toplamak rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kümeste tavuklar görmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, yardımcı olmayacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk ve kümes görmek daha bir sevileceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir