AnaSayfa / Genel / Kahve falında katilden saklanmak

Kahve falında katilden saklanmak

Kahve falında katilden saklanmak bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında katilden saklanmak gördüyseniz:

  • Yakın arkadaşlarınız ya da akrabalarınızla vakit geçirmeniz kendinizi güvende hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında katilden saklanmak çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, üzüntülerin günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında bir katili öldürmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, yeni şeyler deneneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında katile yardım etmek hayır getirecek bir işe girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek katili görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında katillerden kaçmak baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine tabir olunur.

Kahve falında katilden korkmak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bebek katili olmak sayılacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında katili görmek zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, güvensizliğini yeneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir