AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak üstünde oturmak

Kahve falında yatak üstünde oturmak

Kahve falında yatak üstünde oturmak insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına delalettir.

Kahve falında yatak üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Belki de, kazanmanızı sağlayacak bir yol bulabilirsiniz.

Kahve falında yatak üstünde oturmak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatağın üstünde oturmak sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç üstünde oturmak yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bulut üstünde oturmak bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına işarettir.

Kahve falında kumun üstünde oturmak hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında kum üstünde oturmak rahat yüzü göreceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karın üstünde oturmak kolaylığa kavuşacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına yorulur.

Kahve falında duvarın üstünde oturmak çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir