AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi yatak çarşafı görmek

Kahve falında mavi yatak çarşafı görmek

Kahve falında mavi yatak çarşafı görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi yatak çarşafı gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinin dışında da insanlardan bencilce yaklaşımlar görebilir, art niyetli tavırlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında mavi yatak çarşafı görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çarşaf ve yatak görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı yatak çarşaf görmek müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak çarşafı değiştirmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında kirli yatak çarşafı görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, hayattan daha zevk alacağına inanılır.

Kahve falında yatak çarşafı görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yatak çarşafı sermek parasının pul, malının da hiç olacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşaflı yatak görmek işlerinin karışacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir