AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağına sıçmak

Kahve falında yatağına sıçmak

Kahve falında yatağına sıçmak üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatağına sıçmak gördüyseniz:

  • Bazı iş, uygulama, anlaşma ya da kişilerden tamamen kurtulmanız gerektiğinin farkına varabilir veya saydığımız başlıklar olmadan devam etmenizin mümkün olmadığını anlayabilirsiniz.

Kahve falında yatağa sıçmak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına inanılır.

Kahve falında yatağına sıçmak falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, ticaret ehli kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında sokakta sıçmak manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yola sıçmak ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabağa sıçmak imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına yorulur.

Kahve falında kan sıçmak zenginliğe sahip olunacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eline sıçmak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında kendine sıçmak kazancını birkaç kat arttıracağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir