AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta sıçmak

Kahve falında sokakta sıçmak

Kahve falında sokakta sıçmak gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sokakta sıçmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya hızınızda değişiklik yapmanız özel hayatınızı veya iş yaşamınızı daha iyi yorumlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında sokağa sıçmak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında sokakta sıçmak yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avucuna sıçmak kariyer planının altüst olacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında ayakta sıçmak türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında banyoya sıçmak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yere sıçmak onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eline sıçmak uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine işarettir.

Kahve falında poşete sıçmak hayal edilen herşeye kavuşacağına, gergin olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir