AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan sıçmak

Kahve falında kan sıçmak

Kahve falında kan sıçmak dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, patron koltuğuna geçeceğine, zafer ve zenginlik getireceğine, takdir toplayacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kan sıçmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında kırıcı olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kan sıçmak maddi kaynakların zarar göreceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına delalet eder.

Kahve falında sıçmak ve temizlemek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eline sıçmak hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında camiye sıçmak hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine rivayet eder.

Kahve falında tabağa sıçmak iyi şartlarda yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz sıçmak yokluk ve fakirlik göreceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına delalettir.

Kahve falında kaba sıçmak yapılmak istenen projeye hız verileceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biber sıçmak alın terinin karşılığını alacağına, geçim derdine düşmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir