AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine sıçmak

Kahve falında kendine sıçmak

Kahve falında kendine sıçmak küskünlük yaşanacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, sorununu kolayca çözeceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına alamet eder.

Kahve falında kendine sıçmak gördüyseniz:

  • Her türlü kimseyle iyi ilişkiler kurabiliyorsunuz.

Kahve falında poşete sıçmak sağlık sorunun kalmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından sıçmak ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, umduğunu bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında odanın ortasına sıçmak bazı konser etkinliklerine katılacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatağına sıçmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin evine sıçmak dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıçmak ve temizlemek zenginliğe sahip olacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Kahve falında pantolonuna sıçmak bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına işaret eder.

Kahve falında yürürken sıçmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir