AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline sıçmak

Kahve falında eline sıçmak

Kahve falında eline sıçmak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eline sıçmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin veya iş birliklerinizin gelişmesine yardımı dokunacak konuşmaları başlatabilirsiniz.

Kahve falında eline sıçmak sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına yorulur.

Kahve falında mısır sıçmak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, evleneceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında sıçmak ve temizlemek yorgun ve gergin günler geçireceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına delalettir.

Kahve falında yatağa sıçmak kazancını katbekat arttıracağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yola sıçmak bir süre iş bulmakta zorlanacağına, kazancının günden güne çok artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendine sıçmak kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalet sıçmak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına delalet eder.

Kahve falında üstüne sıçmak yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir