AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabağa sıçmak

Kahve falında tabağa sıçmak

Kahve falında tabağa sıçmak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabağa sıçmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz istikrar kazanarak ciddi noktalara gelebilir.

Kahve falında tabağa sıçmak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına işaret eder.

Kahve falında ortaya sıçmak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine alamet eder.

Kahve falında kan sıçmak çocuk sahibi olunacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında altına sıçmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine işarettir.

Kahve falında taş sıçmak güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yatağına sıçmak iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine inanılır.

Kahve falında klozete sıçmak büyük başarılara imza atacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında poşete sıçmak sorunlu bir hayat yaşayacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir