AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağa sıçmak

Kahve falında yatağa sıçmak

Kahve falında yatağa sıçmak küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında yatağa sıçmak gördüyseniz:

  • Eşiniz ya da arkadaşınızla tartışmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında yatağa sıçmak hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.

Kahve falında yatağına sıçmak üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ortaya sıçmak ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında çok sıçmak sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mısır sıçmak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına inanılır.

Kahve falında kaba sıçmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına işaret eder.

Kahve falında alta sıçmak endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında orta yere sıçmak bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir