AnaSayfa / Genel / Kahve falında teröristten saklanmak

Kahve falında teröristten saklanmak

Kahve falında teröristten saklanmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında teröristten saklanmak gördüyseniz:

  • Belli görüşmeler, organizasyonlar veya sunumlar planlanabilir.

Kahve falında teröristten saklanmak sorunlarının son bulacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına yorulur.

Kahve falında teröristler tarafından rehin alınmak hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında teröristlerce kaçırılmak işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında teröristle savaştığını görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında teröristten kaçmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teröristleri öldürmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, evlenme yolunda adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köyde terörist görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine inanılır.

Kahve falında teröristle çatışma görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir