Kahve falında yastıkta bit görmek

Kahve falında yastıkta bit görmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine delalet eder.

Kahve falında yastıkta bit gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek bilgiler veya haberler detaylı çalışmalar yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında yastıkta bit görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi yastık görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında yastık kesmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yastık verdiğini görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yastık kılıfı görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına delalettir.

Kahve falında kucakta yastık görmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine tabir olunur.

Kahve falında yastık battaniye görmek başarı ve zafer kazanacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına delalettir.

Kahve falında beyaz bebek yastığı görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir