AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık battaniye görmek

Kahve falında yastık battaniye görmek

Kahve falında yastık battaniye görmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, eski enerjisini bulacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, çok büyük atılımlar yapacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yastık battaniye gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizle veya hayatınızla ilgili sıkıntılarınız olabilir ya da rutinden sıkılmış olabilirsiniz.

Kahve falında yastık battaniye görmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine işarettir.

Kahve falında mavi battaniye görmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına alamet eder.

Kahve falında yeni battaniye görmek önün açılacağına, yanlış bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında sarı battaniye görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında battaniye yakmak çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek battaniye almak hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında üstüne battaniye örtmek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında battaniye yıkamak istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, hayata küsecek duruma geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir