AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi yastık görmek

Kahve falında kahverengi yastık görmek

Kahve falında kahverengi yastık görmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi yastık gördüyseniz:

  • Bazı konularda verdiğiniz kararların doğruluğu hakkında kafanızda soru işaretleri olabilir.

Kahve falında kahverengi yastık görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yastıkla yürümek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalpli yastık görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki yastık görmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yatak ve yastık görmek rahatının bozulacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yastık altına para saklamak bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında sedir yastığı görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeyiz yastığı görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, umutlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir