AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucakta yastık görmek

Kahve falında kucakta yastık görmek

Kahve falında kucakta yastık görmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında kucakta yastık gördüyseniz:

  • Endişelenmemenizde fayda var.

Kahve falında kucakta yastık görmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine delalet eder.

Kahve falında kucakta kuzu görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyü kucakta taşımak üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına inanılır.

Kahve falında bir kızı kucakta taşımak rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği kucakta görmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kucakta bebek sevmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, onurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında kucakta taşımak hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, yeni başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında kucakta insan taşımak çok yükseleceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir