AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bebek yastığı görmek

Kahve falında beyaz bebek yastığı görmek

Kahve falında beyaz bebek yastığı görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, ana baba dualarının alınacağına, işinden çıkarılacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz bebek yastığı gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla talebi olan kişilerden uzak durun.

Kahve falında beyaz bebek yastığı görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz yastık görmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz yastık kılıfı görmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz yastık yorgan görmek çalıştığına değeceğine, para ve zaman ayıracağına delalet eder.

Kahve falında bebek yastığı görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına işarettir.

Kahve falında mavi bebek yastığı görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına delalettir.

Kahve falında bebek yastık görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah saçlı beyaz tenli bebek görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir