AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık verdiğini görmek

Kahve falında yastık verdiğini görmek

Kahve falında yastık verdiğini görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yastık verdiğini gördüyseniz:

  • Anlaşılmamak gibi fikirlere takılmayın.

Kahve falında yastık verdiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine delalet eder.

Kahve falında duvar yastığı görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına delalet eder.

Kahve falında baş yastığı görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında yastıkla gezmek rahata erileceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında bebek yastık görmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, muradın olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yastıklar görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında yorgan yastık görmek tüm beklentilerini yerine getireceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yastık kılıfı yıkamak yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir