AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırsak doldurmak

Kahve falında bağırsak doldurmak

Kahve falında bağırsak doldurmak sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına işarettir.

Kahve falında bağırsak doldurmak gördüyseniz:

  • Belli plan, proje veya ilişkilerin işleyişi konusundaki gerçek fikirlerinizi ortaya çıkartmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında bağırsak doldurmak halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun bağırsağı görmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bağırsak görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında koyun bağırsağı temizlemek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan bağırsağı görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bağırsak yemek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyun bağırsak görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından bağırsak çıktığını görmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir