AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun bağırsağı görmek

Kahve falında koyun bağırsağı görmek

Kahve falında koyun bağırsağı görmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine yorulur.

Kahve falında koyun bağırsağı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, estetik veya kültürel başlıklı konuları ilgilendiren cazip gelişmeler olabilir.

Kahve falında koyun bağırsağı temizlemek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine inanılır.

Kahve falında koyun bağırsağı görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına rivayet eder.

Kahve falında koyun bağırsak görmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuzu bağırsağı görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan bağırsağı görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bağırsak çıktığını görmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine alamet eder.

Kahve falında bağırsak ameliyatı olmak eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ince bağırsak görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir