AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun bağırsak görmek

Kahve falında koyun bağırsak görmek

Kahve falında koyun bağırsak görmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, az çalışarak çok gezeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, yanlışlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında koyun bağırsak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi bilirseniz duygusal tartışmalardan kaçınabilirsiniz.

Kahve falında koyun bağırsağı görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına yorulur.

Kahve falında koyun bağırsak görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, aile işlerinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyun bağırsağı temizlemek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kedi bağırsağı görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından bağırsak çıktığını görmek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında bağırsak yemek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında bağırsak kanseri olduğunu görmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının bağırsağını görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir