AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırsak yemek

Kahve falında bağırsak yemek

Kahve falında bağırsak yemek sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, hızlanacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, çok yıpranacağına inanılır.

Kahve falında bağırsak yemek gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına yatkın olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında insan bağırsağı yemek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında bağırsak yemek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine inanılır.

Kahve falında hayvan bağırsağı yemek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, hak yolunu tutacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun bağırsak görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine delalet eder.

Kahve falında bağırsak çıkarmak her zaman çok mutlu olacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan bağırsağı görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan bağırsağı görmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında bağırsak kanseri olmak hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir