AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından bağırsak çıktığını görmek

Kahve falında ağzından bağırsak çıktığını görmek

Kahve falında ağzından bağırsak çıktığını görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından bağırsak çıktığını gördüyseniz:

  • Etki altında kalmaya açıksınız.

Kahve falında ağzından bağırsak çıktığını görmek zahmet veren işlerin artacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına delalettir.

Kahve falında bağırsak çıktığını görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bağırsağının çıktığını görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında hayvan bağırsağı yemek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bağırsak solucanı düşürmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında bağırsak yemek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına alamet eder.

Kahve falında kalın bağırsak görmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına delalettir.

Kahve falında koyun bağırsağı temizlemek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir