AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan bağırsağı görmek

Kahve falında hayvan bağırsağı görmek

Kahve falında hayvan bağırsağı görmek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına işarettir.

Kahve falında hayvan bağırsağı gördüyseniz:

  • Herkes açık sözlü olmayabilir veya olayların anlaşılması kolay olmayabilir.

Kahve falında hayvan bağırsak görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında hayvan bağırsağı görmek çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan bağırsağı yemek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Kahve falında hayvan bağırsağı temizlemek mülkiyetinin de artacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bağırsak çıktığını görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine alamet eder.

Kahve falında kendi bağırsağını görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında bağırsak kusmak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında bağırsak yemek huzursuzluklar ile boğuşacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir