AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırsak görmek

Kahve falında bağırsak görmek

Kahve falında bağırsak görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, çok başarılı adımlar atacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bağırsak gördüyseniz:

  • Belli planlarınız, işleriniz veya düzenlemeler bazı değişiklikler ya da son dokunuşlar istiyor olabilir.

Kahve falında hayvan bağırsağı görmek endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bağırsak kusmak prestij kazanılacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine alamet eder.

Kahve falında bağırsağının çıktığını görmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bağırsak ameliyatı olmak büyük kazançlar elde edileceğine, umutların biteceğine delalet eder.

Kahve falında hayvan bağırsağı temizlemek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına delalet eder.

Kahve falında bağırsak görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bağırsak solucanı düşürmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine alamet eder.

Kahve falında kuzu bağırsağı görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir